CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

22 de maig del 2023

La Plaça dels Carros es queda sense Revetlla de Sant Joan 2023 al Barri del Port

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la revetlla de Sant Joan.


El Barri del Port es quedarà enguany sense Revetlla de Sant Joan 2023 a la Plaça dels Carros la nit del 23 de juny.

Ja l'any passat l'Associació de Veïns del Port va cancel·lar la revetlla en un primer moment després que l'Ajuntament denegués celebrar una segona revetlla alternativa al carrer Rebolledo, tot i que finalment una entesa entre l'entitat veïnal i el consistori va permetre celebrar els dos escenaris al Barri del Port.

De dues festes a la passada edició, a cap per enguany, després que el passat divendres acabés el plaç d'inscripció d'actes de les festes de Sant Joan 2023 del programa de l'Ajuntament de Tarragona i l'AVV del Port no aconseguís el suport per mantenir en marxa la festivitat.

Des de l'entitat veïnal assenyalen que aquesta revetlla sempre s'ha dut a terme gràcies a la voluntat, col·laboració i organització amb els establiments del barri Sala Zero i Premium Club, però el canvi de propietat d'aquest últim hauria estat el motiu pel qual per enguany no hi ha hagut entesa o voluntat de repetir i mantenir la fórmula, cosa que l'Associació de Veïns lamenta ja que era un dels actes consolidats de l'any i que donen vida a la plaça i el barri. "Hem estat darrere per tal de repetir i organitzar un any més la revetlla però no hem obtingut finalment resposta ni ànim per la seva part i no hem arribat a temps per poder inscriure l'acte i demanar els permisos" assenyala la presidenta Mari Carme Puig.

Tenint en compte que d'igual mode s'organitza cada any conjuntament la Revetlla CucaFesta com a final de La Cucafera Baixa el primer dissabte de festes de Santa Tecla, l'entitat assenyala que "no podem perdre un altre revetlla tant rellevant com aquesta i que tant ha costat consolidar. L'any passat la plaça estava plena de gom a gom una hora abans que arribés la Cucafera, va ser èxit total" Per aquest motiu "seguirem insistint per tractar que la nova propietat de la sala vulgui tirar-ho endavant i en cas contrari i amb més temps cercarem altres aliances i alternatives. Mai ens hem beneficiat econòmicament però és un acte necessari per a la ciutat i el veïnat que no deixarem perdre, com tampoc ens hauria agradat perdre Sant Joan que amb més temps també hauriem cercat altres opcions" conclouen.