CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

2 de maig del 2023

El Port de Tarragona estrena al carrer del Mar del Barri del Port l''Espai mar' amb l'exposició ‘Secrets Marins’



El Barri del Port estrena nou espai cultural amb el Port de Tarragona amb un local ubicat al carrer del Mar,6. Es tracta de l'anomenat 'Espai Mar', una iniciativa per apropar el Port als veïns i veïnes del Barri del Port de Tarragona i per a la ciutadania en general de la ciutat i del tot el territori, mitjançant exposicions, xerrades divulgatives i altres activitats que permetran explicar el funcionament del port, els seus espais logístics, comercials i naturals, i les empreses, agents i actors que hi desenvolupen algun tipus d'activitat.

El Port de Tarragona i el Parc Subaquàtic de Tarragona, gestionat per la Societat d'Exploracions Submarines (SES), estrenen aquest divendres 5 de maig a les 19h la primera exposició 'Secrets Marins al Port Tarragona'. L'exposició, d'entrada lliure, estarà oberta divendres, dissabte i diumenges des d'aquesta setmana i fins a l'11 de juny.



L'exposició pretén mostrar a la ciutadania imatges i informació de la història del Port, de la història del SES i del Parc Subaquàtic, de la vida subaquàtica, flora, espècies vegetals, peixos, etc. i de l'impacte de les relacions del parc subaquàtic amb la ciutat. L'exposició 'Secrets Marins' a l'Espai Mar del Port Tarragona estarà formada per set panells amb fotografies i textos. 

Aquesta secció està destinada a explicar la història del Port i la relació dels bussos amb el Port i la ciutat. També aproparà el Parc Subaquàtic i el SES a la ciutadania amb imatges del fons marí. Per altra banda, el públic podrà gaudir d'una recreació del Parc on podran situar algunes de les embarcacions submergides i un vídeo de passi continu. L'exposició també posarà a l'abast del públic material per mostrar l'espai marí i imatges històriques com el moment de l'enfonsament del vaixell Dragonera. 

L'horari de l'exposició serà divendres de 17h a 20h, dissabtes de 10h a 14h i de 17h a 20h i, finalment els diumenges d'11h a 14h.