BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

25 de novembre de 2015

La Capsa Ambulant d'Artistes arriba aquest dissabte al Barri del Port amb Mar Borrajo

Aquest dissabte 28 de novembre, la Capsa Ambulant d'Artistes aterra directament al Barri del Port on a les 12h, concretament al carrer Cartagena 12b, a la impremta Gibert, donarà a conèixer nous artistes.

Es tracta d'una capsa de fusta itinerant per la ciutat, una capsa de sorpreses i escenari farcit d'històries. Un espai tafaner amagat als ulls de tothom fins que comença l'espectacle de descobrir món, una obra, persones... aquesta és la seva essència.

En aquesta ocasió l'escriptora i periodista Ana M.Caballero farà de presentadora, el col·lectiu d'artistes convidat és 'Polígon Cultural', el convidat d'honor l'empresari del sector gràfic Jordi Gavaldà i l'artista a descobrir, Mar Borrajo. Es tracta d'una dissenyadora i il·lustradora interessada en la poesia visual, el collage i el poder expressiu de la tipografia. Considera que dibuixar la lletra és entendre-la des de dins. Per ella, menys és més.

El projecte de la Capsa Ambulant d'Artistes des del Teler de Llum, conviden a tot el veïnat i interessats a anar-hi. Hi haurà piscolabis i entrada gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar els teus comentaris aquí / Puedes dejar tus comentarios aquí :