CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 de juny del 2013

L'Ajuntament de Tarragona comença a sancionar als veïns que aboquen brossa a la cantonada i solar del c/Lleó amb Misericòrdia

(En castellano -aquí-)

Senyal de prohibició instal.lada per l'Ajuntament de Tarragona. Foto: Blog Barri del Port

L'Ajuntament de Tarragona ha posat de la seva part per frenar l'actitut incívica d'alguns veïns del Carrer Lleó que aboquen bosses de brossa a la cantonada amb Misericòrdia.

Com ja havia informat anteriorment aquest blog (veure), aquest indret del Barri del Port va comptar temps enrere amb la presència de contenidors. Des de que aquests van ser enretirats, alguns veïns no es mostren disposats a desplaçar-se fins al Carrer del Mar o Reial per llençar la brossa als contenidors corresponents i prefereixen seguir-ho fent en aquest punt, pero ara a terra. 

Brutícia a l'interior del solar. Foto: Blog Barri del Port

Fins i tot el solar abandonat allà present s'ha convertit en un abocador. Per aquest motiu el veïnat cansat amb la presència de brossa i la conseqüent proliferació de plagues i rates, porta temps demanant civisme amb cartells a la paret demanant que no es llenci brossa. 

Punt conflictiu a la cantonada del c/Lleó i
 Misericòrdia. Foto: Blog Barri del Port

Ara és l'Ajuntament de Tarragona qui ha col.locat una senyal informativa: "Prohibit abocar brossa. En cas d'incompliment es procedirà a sancionar l'infractor". 

Segons ha pogut saber aquest blog, el consistori ja ha obert alguns expedients i ha dut a terme diverses sancions entre els infractors, tot i la dificultat que hi comporta. 

Un altre problema sorgit en aquest punt en que des de fa algunes setmanes la tanca del solar ha estat retirada i l'accés ha quedat lliure. Segueix essent un punt de brutícia constant i fins i tot hi ha qui aprofita de vegades per estacionar el seu vehicle a l'interior.

S'apropa l'estiu i la deixadesa del solar ple d'herbes i brossa comportarà la proliferació de plagues com les paneroles i rates a la zona un any més.

Accés lliure al solar abandonat. Foto: Blog Barri del Port