CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

24 de juny del 2013

Línies 21 i 41 pel Barri del Port i Transbordaments


Amb la desaparició de la línia 2 de Bus que connectava el Nàutic i l'Hospital Joan XXIII amb pas i parades al Barri del Port, les noves línies que es vinculen al Barri del Port són la 21 i la 41.

LÍNIA 21: (Recorregut Circular: Renfe-Part Alta-Renfe)


Itinerari: Estació de RenfePilats, Sant Antoni, Pg. Torroja, 52, Pg. Torroja, 1, Dissuasiu cementiri, Cap Muralles, Catalunya, Campus Catalunya, Montoliu, Claret, Pl. Imperial Tàrraco, Rambla Nova, Rambla Nova, 64, Prim, Apodaca, 11, Pl. Carros, Estació, Estació Renfe.

-Veure Mapa de parades (aquí)
-Veure horaris (aquí)



LÍNIA 41: (Estació Renfe- Educacional)



Anada: Estació de Renfe (davant de l'Estació), Plaça dels Carros (on el Restaurant Xinès), Carrer Reial (davant la Plaça dels Infants), Jaume I, Pere Martell 52, Pere Martell 34, Prat de la Riba Plaça Imperial Tàrraco (última parada els dies no lectius), Claret, Marquès de Montoliu, Quatre Garrofers, Educacional N-240, Escola d'Art, Politècnic

Tornada: Politècnic, Compte de Rius, Països Catalans, Joan Molas, Joan Serra, Quatre Garrofers, Av.Catalunya,52, Marquès de Montoliu, Claret, Pere Martell, Pere Martell 33, Pere Martell 51, Carrer Reial (on la sabateria), Plaça dels Carros (marquesina habitual), Estació de Renfe (davant de l'Estació de Renfe)

-Veure Mapa de parades (aquí)
-Veure Horaris (aquí)



Transbordaments de veïns del Barri del Port cap a altres destins:

Agafant el Bus 41 en alguna de les parades del barri: Renfe, Pl. Carros o Reial:

Transbordaments a Prat de la Riba:

1.Per anar a l'Hospital Joan XXIII (parades Doctor Mallafré) i al Corte Inglés (parades Lluis Companys i Plaça Generalitat): Amb el bus 41 baixar a Prat de la Riba i allà agafar el Bus 8 o el 85.

2.Per anar a Sant Salvador: Amb el bus 41 baixar a Prat de la Riba i allà agafar el Bus 5 o el 85.

Transbordaments a la Plaça Imperial Tàrraco:

1. Per anar als barris de Ponent, Carrefour i Les Gavarres: Amb el Bus 41 baixar a la parada de Pl. Imperial Tàrraco situada al final del Carrer Prat de la Riba i allà agafar el Bus 34, el 6, el 30, o el 54 (a Bonavista).

2. Per anar als barris de Ponent i La Canonja: Amb els Bus 41 baixar a la parada de Pl. Imperial Tàrraco situada al final del Carrer Prat de la Riba i allà agafar el Bus 3.

3. Per anar a Sant Pere i Sant Pau o a l'Hosp, Joan XXIII: Amb els bus 41 baixar a la Plaça Imperial Tàrraco i en la parada situada davant l'antiga Facultat de Lletres agafar el Bus 54


Tornar cap al Barri del Port:

Des de l'Hospital Joan 23 (Parades Doctor Mallafré) directament amb L23.

Des de Pere Martell el L41

Des d'Avinguda Catalunya o Part Alta amb L21.

LES PARADES DEL BARRI:


Estació Renfe:

Tant la Líniea 21 com la 41 tenen com a punt de sortida la parada de bus situada davant mateix de l'edifici de Renfe
Punt de sortida del Bus 21 i 41 des de l'Estació de trens Renfe

Plaça dels Carros:


La marquesina és la penúltima parada del Bus 41 abans d
e rependre nou viatge des de l'Estació de Trens. Per agafar viatge d'anada cal agafar-lo/esperar-lo a la parada de la vorera de davant, on el Restaurant Xinès.

Para de tornada de la Plaça dels Carros


Carrer Reial:

La parada del Carrer Reial, direcció Plaça dels Carros, al costat de la sabateria és una de les últimes parades del bus 41 en el seu sentit de tornada al Barri. Per agafar el bus en sentit d'anada cal agafar-lo a la parada de davant de la Plaça dels Infants.

Parada de tornada de Carrer Reial

Parada d'anada del Carrer Reial davant la Plaça els Ifants