CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

24 de juny de 2013

Línies 21 i 41 pel Barri del Port i Transbordaments


Amb la desaparició de la línia 2 de Bus que connectava el Nàutic i l'Hospital Joan XXIII amb pas i parades al Barri del Port, les noves línies que es vinculen al Barri del Port són la 21 i la 41.

LÍNIA 21: (Recorregut Circular: Renfe-Part Alta-Renfe)


Itinerari: Estació de Renfe, Pilats, Sant Antoni, Pg. Torroja 12, Pg. Torroja 1, CAP Muralles, Av. Catalunya, Campus Catalunya, Marquès de Montoliu, Claret, Pl. Imperial Tàrraco, Rambla Nova, Prim, Apodaca 11, Estació Renfe.

-Veure Mapa de parades (aquí)
-Veure horaris (aquí)LÍNIA 41: (Estació Renfe- Educacional)Anada: Estació de Renfe (davant de l'Estació), Plaça dels Carros (on el Restaurant Xinès), Carrer Reial (davant la Plaça dels Infants), Pere Martell 52, Pere Martell 34, Prat de la Riba Plaça Imperial Tàrraco (última parada els dies no lectius), Claret, Marquès de Montoliu, Quatre Garrofers, Educacional N-240, Escola d'Art, Politècnic

Tornada: Politècnic, Compte de Rius, Països Catalans, Joan Molas, Joan Serra, Quatre Garrofers, Marquès de Montoliu, Claret, Pere Martell, Pere Martell 33, Pere Martell 51, Carrer Reial (on la sabateria), Plaça dels Carros (marquesina habitual), Estació de Renfe (davant de l'Estació de Renfe)

-Veure Mapa de parades (aquí)
-Veure Horaris (aquí)Transbordaments de veïns del Barri del Port cap a altres destins:

Agafant el Bus 41 en alguna de les parades del barri: Renfe, Pl. Carros o Reial:

Transbordaments a Prat de la Riba:

1.Per anar a l'Hospital Joan XXIII i al Corte Inglés: Amb el bus 41 baixar a Prat de la Riba i allà agafar el Bus 1, el 8 o el 85.

2.Per anar a Sant Salvador: Amb el bus 41 baixar a Prat de la Riba i allà agafar el Bus 5 o el 85.

Transbordaments a la Plaça Imperial Tàrraco:

1. Per anar a Ponent i Les Gavarres: Amb el Bus 41 baixar a la parada de Pl. Imperial Tàrraco situada al final del Carrer Prat de la Riba i allà agafar el Bus 3, el 6, el 7, el 30, o el 54

2. Per anar a Sant Pere i Sant Pau o a l'Hosp, Joan XXIII: Amb els bus 41 baixar a la Plaça Imperial Tàrraco i en la parada situada davant l'antiga Facultat de Lletres agafar el Bus 54

Transbordaments a Pere Martell:

1.Per anar a les platges: Amb els Bus 41 baixar a la primera parada de Pere Martell 52 i allà agafar el Bus 1, 1M, 1E o el 9.

2.Per anar a Sant Pere i Sant Pau amb el Bus 41 baixar a la segona parada de Pere Martell 34 i allà agafar el bus 6 o el 54

3.Per anar al Polígon Francolí o al Complex Educatiu: Amb el bus 41 baixar a la tercera parada de Pere Martell i allà agafar el Bus 42.

Transbordaments per tornar cap al Barri del Port:

Diverses opcions: 

1. Baixar a Pl. Imperial Tàrraco amb el Bus 3, 7, 30 o 54 i anar a agafar bus a Pere Martell

2. Baixar a Pere Martell i agafar bus cap a l'Estació Renfe

-Parant a Pere Martell amb el bus 41 i agafar el Bus 41
-Parant a Pere Martell,33 amb el bus 5, 85, 6 o 54 i agafar el Bus 41
-Parant a Pere Martell,51 amb el bus 8 o 1 i agafar el Bus 41

LES PARADES DEL BARRI:


Estació Renfe:

Tant la Líniea 21 com la 41 tenen com a punt de sortida la parada de bus situada davant mateix de l'edifici de Renfe
Punt de sortida del Bus 21 i 41 des de l'Estació de trens Renfe

Plaça dels Carros:


La marquesina és la penúltima parada del Bus 41 abans d
e rependre nou viatge des de l'Estació de Trens. Per agafar viatge d'anada cal agafar-lo/esperar-lo a la parada de la vorera de davant, on el Restaurant Xinès.

Para de tornada de la Plaça dels Carros


Carrer Reial:

La parada del Carrer Reial, direcció Plaça dels Carros, al costat de la sabateria és una de les últimes parades del bus 41 en el seu sentit de tornada al Barri. Per agafar el bus en sentit d'anada cal agafar-lo a la parada de davant de la Plaça dels Infants.

Parada de tornada de Carrer Reial

Parada d'anada del Carrer Reial davant la Plaça els Ifants