CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

26 de juny del 2013

El proper dimecres 3 de juliol, reunió informativa sobre les noves línies de Bus al Barri del Port amb la tinent d'alcalde de Mobilitat, Begoña Floria


(En castellano -aquí-)

L'Associació de Veïns del Barri del Port convoca al veïnat a una reunió informativa amb la tinent d'alcalde de mobilitat, Begoña Floria, el proper dimecres 3 de juliol.

La cita tindrà lloc al local de l'A.V.V del Carrer Reial, 9 a les 18.30h amb la finalitat i objectiu d'informar als veïns i usuaris sobre les noves línies de transport públic que aquesta setmana han entrat en funcionament (veure).

Aquest blog ha vingut informant sobre les novetats i canvis que representen les noves línies 21 i 41 al Barri amb la desaparició del Bus 2, així com les alternatives i els possibles transbordaments per arribar a diversos destins, per tal d'oferir-ho al veïnat de forma senzilla i entenedora (veure). 


Com tot canvi i novetat, els veïns hauran d'acostumar-se tot i que les primeres impressions i reaccions per part de la gent gran no ha estat positiva (veure).

En aquesta cita, els veïns tindran l'oportunitat d'expressar la seva opinió i plantejar les preguntes, dubtes, queixes, suggeriments o problemes que considerin. La reunió està oberta a tots els interessats.