CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

25 de juny del 2013

Avui té lloc el judici contra el presumpte assassí d'una dona al Carrer Caputxins fa gairebé any i mig

(En castellano -aquí-)

Edifici del c/Caputxins on es va produïr el crim al sisè pis. Foto: tarragona21

Tal com s'havia avançat (veure), aquest dimarts té lloc el judici contra el presumpte assassí d'una dona al Carrer Caputxins del Barri del Port el 8 de gener del 2012.

Informa Tarragona21 que la fiscalia i les acusacions sol·liciten penes de 20 anys de presó per un delicte d’assassinat amb traïdoria, amb l’agreujant de parentiu, i que no pugui apropar-se a menys de 500 metres ni comunicar-se per un període de 25 anys amb els dos fills de la víctima. L’advocat de la Generalitat demana en canvi una distància no inferior a 1.000 metres per un període de temps de 10 anys. La defensa, per la seva banda, defensa la innocència de Souza i en demana la lliure absolució. 

L’acusat, Amir Simplicio De Souza, un brasiler de 55 anys, es troba en situació de presó provisional. Està acusat d'haver atacat presumpatment la seva excompanya, Maria Rosa M.G., de 42, mentre dormia i l'hauria matat a ganivetades. 

La parella s’havia separat feia dos mesos, i la dona tenia un fill de 23 anys i una filla de 21 fruit d’una relació anterior. Segons sembla, l’home també hauria abusat de la noia durant quatre anys quan era menor i subministrava marihuana al noi de forma reiterada amb la que ha adquirit una disminució psíquica, dos delictes pels que es demanen uns altres 6 anys en total però que caldrà dur a terme en un altre judici.

Font: tarragona21