CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

26 d’agost del 2013

La pluja intensa prevista per avui a Tarragona posarà a prova el clavegueram del c/Smith que sovint s'inunda

Carrer Smith inundat. Foto: Blog Barri del Port

Els veïns del Carrer Smith porten molts anys patint i queixant-se pel problema d'inundacions sempre que es produeixen fortes pluges a Tarragona.

Fins al moment calia la presència d'un camió 'Xupona' per tal de desatesar el clavegueram i que es traguès l'aigua estancada a gran nivell com es pot veure al següent vídeo.


L'Associació de Veïns del Port assegura que l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros té cun compromís per tal de canviar el clavegueram de la zona, i que pel moment l'empresa de neteja pública 'Ematsa' va realitzar un desatesament i neteja a fons i efectiu per tal d'evitar el problema.

La pluja intensa prevista per aquesta tarda pel Servei Meteorològic de Catalunya, qui preveu 20 litres en mitja hora, podria resultar la prova per veure si es torna a inundar o no el Carrer Smith, una comprovació que encara no s'havia pogut produir a falta de pluja durant l'estiu.

En cas que no es compleixi la previsió de temps tocarà tornar a esperar a rebre gran quantitat d'aigua per veure si l'actuació al clavegueram resulta o no efectiva.