CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

3 d’agost del 2013

Tornen a trencar la càmara de vigilància del Pas Soterrat de la Plaça dels Carros (vídeo)

(En castellano -aquí-)

Càmara de vigilància  apareguda aquest matí trencada. Foto: Blog Barri del Port

No queda cap dubte que el Pas Soterrat de la Plaça dels Carros s'ha convertit, a excepció del dia de la seva inauguració, en protagonista de notícies negatives constantment.

Ja des d'inici de la seva posada en marxa aquest equipament per travessar la via de tren sense esperes i amb més seguretat, és víctima continuada del vandalisme. Escales sovint paralitzades i fora de servei per manipulació i desperfecte del mecanisme, ascensors pintats i orinats, parets destrossades i amb grafits, i fins i tot les càmeres de vigilància apareixen de tant en tant trencades, aquest cap de setmana un cop més.

El president de l'A.V.V José Ruiz, lamenta les crítiques constants que el Pas Soterrat genera. "És una pena que haguem lluitat durant tant de temps per tenir un Pas Soterrat per creuar les vies i ara que el tenim no funcioni eficaçment per culpa del vandalisme" comenta Ruiz. El líder veïnal té esperances de que aquest problema es solucioni o millori amb la implantació al Barri de fins a 31 càmeres de seguretat, algunes d'elles a la Plaça dels Carros i al Pas Soterrat, un cop es posi en marxa la nova caserna de la Guàrdia Urbana, que serà qui se'n faci càrrec del control, a l'entorn de l'Hosp. Joan XXIII previst per a setembre-octubre.