CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 d’agost del 2013

El Barri del Port reconeix una milloria en la convivència entre el veïnat i la Sala Zero des de la reobertura i canvi de propietaris

(En castellano -aquí-)

L'Associació de Veïns del Barri del Port reconeix una milloria en la convivència entre el veïnat i la Sala Zero ubicada al Carrer Nou de Sant Magí, des del canvi de propietaris i reobertura ara fa 10 mesos.

D'aquesta manera, han vist reduit el nombre de queixes per problemes pel que fa a soroll i baralles que afectaven el veïnat de la zona, que va témer tornar a patir les conseqüències un cop van conèixer que la discoteca reobria portes al Barri.

Aquesta milloria pot atribuir-se tant a la política d'actuació que els nous amos haguin pogut establir amb el seu personal, com a la feina de la 'Plataforma NitsQ' que fomenta l'oci de qualitat i conciliar la vida nocturna i el descans dels veïns. La seva tasca ha aconseguint reduir en un 60% les queixes a Tarragona en l'últim any (veure). 

De fet, la Sala Zero compta amb el distintiu de qualitat que el Departament de Salut atorga als locals que s'interessen i treballen per fomentar el respecte pel veïnat, la prevenció de conflictes, un entorn segur i saludable, l'ús de transport públic durant la nit i que disposin d'una màquina de preservatius.

També el té La Vaqueria del Carrer dels Rebolledo, una sala que segons l'A.V.V. mai ha donat problemes a diferencia dels diversos locals del Carrer Pau del Protectorat que encara suposen un "mal de cap" per als seus veïns.