CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 d’agost del 2013

El c/ Dr.Zamenhof acollirà el proper dilluns la nova zona verda d'aparcament mentre Caputxins mantindrà el blau

(En castellano -aquí-)

Carrer Doctor Zamenhof on les places d'aparcament
blanques es pintaran de verd. Foto: Blog Barri del Port

Tot i que el Carrer Doctor Zamenhof forma part del Barri del Port on la regulació de les places d'aparcament encara queda pendent d'implantar, sense data prevista, serà el primer en convertir la zona blanca en verda aprofitant que es repiten de verd zones blaves de carrers propers, els del sector 2 (barri Verge del  Carme i voltants), com és el cas del Carrer Jaume I, també del Barri.

Per aquest motiu quedarà prohibit l'estacionament dilluns dia 2 de 08h a 20h per dur a terme les tasques de pintura.

La zona verda d'aparcament afavoreix als residents amb preus més baixos (0'40€/dia amb màxim de 2 dies) ja que per als que no ho són actua com si fos zona blava (durada màxima permesa de 2 hores. Preu de 30 min. 0'70€, 1 hora són 1'10€ i 2 hores són 2'90€). Més info. (aquí)

Carrer Caputxins que mantindrà la zona blava. Foto: Blog Barri del Port

Els residents de Caputxins es beneficiaran també de la zona verda

El motiu de regular les places d'aparcament és degut a que els barris i carrers amb zona blanca tenen més demanda d'aparcament d'usuaris d'altres zones que no ho són, i això perjudica als residents de la propia zona. Per aquesta raó la implantació de zones verdes els afavoreix respecte els que no ho són.

Tot i així, el Carrer Caputxins, degut a ser una zona comercial i propera al centre, requereix més rotació en l'aparcament de vehicles i per tant es mantindrà en blau. No obstant això, els veïns podran gaudir de la targeta de resident i aparcar als carrers propers com Zamenhof, Eivissa o Sevilla, també verds.

Nota: L'Àrea de Mobilitat de l'Ajuntament de Tarragona ha enviat carta als veïns de la zona. En aquest sentit s'ha informat des del Consistori que finalment Doctor Zamenhof implantarà la zona verda dilluns dia 2 en lloc de demà dijous 29 degut a un retard per les pluges de dies enrere (i si el temps no ho torna a impedir), i que Caputxins no serà repintat de verd sinó que mantindrà el blau.