CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

1 d’agost del 2013

Aquest matí s'ha presentat la nova Línia 23 que a partir de dilluns connectarà el Barri del Port i l'Hospital Joan XXIII

(En castellano -aquí-)

Begoña Floria i un inspector de la EMT. Foto: Blog Barri del Port

Tal com aquest blog ja havia avançat (veure), el proper dilluns 5 d'agost entra en funcionament la nova línia 23 de Bus que connectarà de forma circular el Barri del Port amb el mercat (centre) i l'Hospital Joan XXIII, el principal reclam del veïnat des de la desaparcició del Bus 2.

Begoña Floria i un inspector de la EMT. Foto: Blog Barri del Port

Aquesta línia neix fruit de les demandes i reunions entre els veïns del Barri del Port i la tinent d'alcalde en mobilitat, Begoña Floria (veure), que ha presentat el L23 aquest matí als mitjans de comunicació davant de l'Estació de Trens, punt de sortida de la línia.

Begoña Floria presentant la L23 als mitjans. Foto: Blog Barri del Port

Floria ha destacat que la nova línia permetrà arribar des de l'Estació de Renfe a l'Hospital Joan XXIII en 20 minuts amb freqüència horaria de 40 minuts entre cadascun dels busos. El trajecte circular tindrà el següent itinerari:

Estació, Plaça Prim, Fòrum, Prat de la Riba, Pl- Imperial Tàrraco, Ossó, Vidal i Barraquer, Generalitat, Francesc Macià, Pont i Gol, 41, Escola Tarragona, SocioSanitari Francolí, Hosp. Joan XXIII, Francesc Macià, Generalitat, Vidal i Barraquer, Necròpolis, Vidal i Barraquer 25, Jaume I, Reial, Pl. Carros, Estació.

Més info. (aquí)