CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

10 d’agost del 2013

Els Mossos d'Esquadra detenen un jove perillós acusat de robar a 19 trasters d'un pàrquing del c/ Doctor Zamenhof

(En castellano -aquí-)

Imatge de càmera de seguretat. Foto: Diari de Tarragona

Informa el Diari de Tarragona que els Mossos d'Esquadra han detingut a un jove marroquí acusat de ser l'autor del robatori a 19 trasters d'un pàrquing comunitari situat entre el Carrer Doctor Zamenhof i Caputxins, al Barri del Port, el passat 10 de juliol.

L'individu, considerat perillós i amb antecedents policials per robatori, hauria actuat acompanyat d'un altre jove marroquí en recerca i captura. 

Els dos joves van accedir per la porta de l'edifici i es van dedicar a trencar les portes dels trasters amb el sistema de palanca, algunes eren de fusta i altres metàl·liques, per robar el que hi havia a l'interior. Un veí els va sorprendre i declara que el van amenaçar amb els vidres d'una ampolla que van trencar per asustar-lo.

La Policia Autonòmica es va personar al lloc dels fets on va poder recollir algunes empremtes dels autors que van ajudar a la seva identificació junt amb les imatges de la càmera de seguretat. Es tractava de delinqüents ja identificats.

El detingut de 19 anys va ser arrestat a l'Av.Vidal i Barraquer i va ser ingressat a la presó després de passar a disposició judicial. Havia estat detingut per robatoris en tres ocasions anteriors i tenia com a direcció enregistrada un Centre de Menors de Lleida on va ingressar abans de complir la majoria d'edat.

Font: diaridetarragona.com