CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

18 de setembre del 2013

El Barri del Port ja compta amb zona taronja d'aparcament

(En castellano -aquí-)

Carrer del Mar amb les noves places d'aparcament taronja. Foto: Blog Barri del Port

Tal com vam anunciar (veure), aquesta setmana es van inciar les tasques d'implantació de les mesures de regulació de les places d'aparcament al Sector 3 que afecta al Barri del Port.

Les primeres tasques es van dur a terme al sector previst com a zona taronja per aparcament de llarga durada a Carrer del Mar i Lleó amb els trams de carrer que els travesen fins al Carrer Reial.

La regulació de l'aparcament en superfície és una acció contemplada en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) de Tarragona que té per objectiu facilitar l'estacionament als residents de les zones urbanes amb dèficits de places i esdevenir una eina fonamental de la gestió del trànsit al centre de la ciutat per reduir el col·lapsament, lentitud de la xarxa de transport públic, i mitigar els costos mediambientals de contaminació, de seguretat i de benestar.

El cost per als residents és el mateix que en zona verda 0'40€/dia i per als que no ho són 1€ al dia, de dilluns a divendres de 9 a 14h i de 16 a 20h (més detalls)

Aquests dies seguiran les tasques de pintura a la resta de carrers previstos com a zona verda.