CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

30 de setembre de 2013

Tarifes de Zona Verda d'aparcament, com fer la targeta resident i requisitsAra que s'ha implantat la regulació de les places d'aparcament al Barri del Port amb la majoria de carrers de zona verda i alguns també com a zona taronja (Carrer del Mar, Lleó i trams que els creuen des del Carrer del Mar a Reial) cal conèixer més detalls sobre com cal actuar i pagar per estacionar el vehicle.

Carrer Smith amb places verdes. Foto: Blog Barri del Port

Recordem que la zona verda afavoreix als residents (els veïns) respecte els que no ho són pel que fa a preu i temps. Mentre que els reisdents poden aparcar tot el dia per 0'40€ i fins un màxim de 2 dies (0'80€), els no residents només poden aparcar fins a un màxim de 2 hores a un preu de 2'90€ (o 1'10€ si és una hora, 0'70€ mitja hora). Del mateix mode a les zones taronges on els residents paguen el mateix preu i temps que en zona verda i els que no ho són 1€ tot el dia.

Cal recordar que la tarifa tan sols s'aplica de dilluns a divendres de 09h a 14h i de 16h a 20h, la resta de hores i el cap de setmana es pot estacionar sense treure tiquet.


Targeta Resident:

És una targeta que us permet operar amb el parquímetre com a resident per beneficiar-vos com a tals. Obtenir-la té un cost de 15€ i té una vigència indefinida. És única per a cada cotxe.

Amb la targeta de resident podreu extreure del parquímetre un tiquet a cost reduït que haureu de deixar ben visible dins del seu cotxe.

Requisits:

Per tenir targeta resident d'una zona d'aparcament regulada cal estar empadronat en ella. La targeta és única per a cada cotxe que haurà de ser un vehicle de més de 2 rodes sempre i quan no superi els 5 metres de longitud i un número de 7 passatgers com a màxim.

Per obtenir-la/sol·licitar-la:

Per poder contractar el distintiu trimestral o la targeta de resident, necessiteu registrar-vos com a resident de l'Àrea Regulada trucant al 977 23 91 51 i allà us informaran de la documentació que heu de presentar segons el vostre cas. La contractació s'efectuarà posteriorment de forma presencial a les oficines de 'Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) ubicades al Pàrquing Saavedra, C/ Josepa Massanés S/N.

Documentació que cal aportar:

DNI del titular.
Certificat d'empadronament a la ciutat de Tarragona.
Permís de circulació del vehicle.
Rebut de l'Impost de Circulació (IVTM) pagat a Tarragona.

Per conèixer el funcionament de la targeta i del parquímetre (consulta aquí)

-Més informació-