CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

18 de setembre del 2013

La zona verda d'aparcament s'esten avui i demà pels carrers més propers a l'Estació de Renfe al Barri del Port

(En castellano -aquí-)
Tasques de pintura de zona verda al barri. Foto: Blog Barri del Port

El torn de c/Orosi, Barcelona, Pau del Protectorat...


Completada la zona taronja (veure) arriba el torn de l'entrada en funcionament de la nova zona verda d'aparcament al c/Orosi, Barcelona, Pau del Protectorat, Santiyán, General Contreras i Comerç entre avui i demà, tal com estava previst (veure).

La regulació de l'aparcament en superfície és una acció contemplada en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) de Tarragona que té per objectiu facilitar l'estacionament als residents de les zones urbanes amb dèficits de places i esdevenir una eina fonamental de la gestió del trànsit al centre de la ciutat per reduir el col·lapsament, lentitud de la xarxa de transport públic, i mitigar els costos mediambientals de contaminació, de seguretat i de benestar.

Les places d'aparcament verd afavoreixen als residents amb preus més baixos (0'40€/dia) respecte als que no ho són que paguen com a zona blava. Es tracta d'una mesura per tal d'evitar que usuaris d'altres zones ocupin de forma desmesurada les places del veïnat complicant el seu estacionament i el dels visitants de la zona i comerços, tal com passava amb la zona blanca d'estacionament gratuït. (més info.)