CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 de desembre del 2014

Un petit hotel i un centre comercial s'instal·laran a la Pl.dels Carros per reactivar la zona amb l'arribada de creuers

Aquestsdos edificis de la Plaça dels Carros acollirien l'hotel i el Centre Comercial

La futura arribada de creuers al Port de Tarragona requerirà de places hoteleres properes a la zona portuària per afavorir l'estança de nous visitants a la ciutat. Per aquest motiu  el Port de Tarragona porta temps negociant de forma confidencial, i segons ha pogut conèixer el Blog del Barri del Port, la construcció d'un hotel a la Plaça dels Carros que complementi l'oferta del Catalunya Express situat al carrer General Contreras, del mateix barri.

Petit Hotel a l'edifici de la Duana

Serà a l'antic edifici de la Duana que des de fa alguns mesos està en obres. Un dels interessats és el grup de l'Hotel Husa Imperial Tàrraco que des de fa un temps rep nombroses crítiques pel mal estat de l'edifici del Passeig de les Palmeres amb Ramba Vella (tal com va publicar el Diari de Tarragona) i podria d'aquest mode obrir un segon edifici a la zona del port o traslladar-se definitivament, una opció menys factible donat que l'edifici del Barri del Port és molt més petit. Actualment té 3 plantes tot i que podria ampliar-se amb la construcció d'unes altres tres o quatre per a major capacitat.  En cas d'arribar a un acord podria fins i tot traslladar-ne també el Casino. 

Roba, restauració i comerç a l'edifici Els Porxos

D'altra banda, l'edifici del costat, conegut com Els Porxos, també pendent de rehabilitació, podria convertir-se en un nou petit centre comercial per reactivar el barri. Algunes empreses veuen aquesta zona com una interessant aposta de futur amb l'arribada de creuers i per aquest motiu marques com OpenCor i Caprabo en comerç, FresCo o McDonald's en restauració, i Inside, Springfield o Cortefiel en roba, estarien interessades en instal·lar-se a l'edifici de tres plantes de la Plaça dels Carros. Tot en llarg termini, ja que el projecte de creuers és conegut que va per a llarg. Per aleshores s'espera que la Plaça dels Carros hagi estat ja remodelada incloent el pas soterrat per a vehicles i que es reactivi el Port Esportiu també com a zona comercial i d'oci. Amb aquestes premises fins i tot l'antic Europa Bar Club estaria novament interessat en obrir el seu local, actualment tancat a la mateixa plaça, i oferir els seus serveis.

Una notícia que en conjunt podria ser positiva per al Barri del Port si no fos que aquest blog l'ofereix coincidint en una data característica com el 28 de desembre, dia dels Sants Innocents, tot i que d'aquí allí qui sap si alguna cosa semblant podria arribar-se a complir...

*Innocentada 2014