CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

1 de desembre del 2014

El nou 'Saló del Regne' dels Testimonis de Jehovà al Barri del Port de Tarragona ultima la nova façana

Façana del carrer Castaños. Foto: Blog Barri del Port

Amb els darrers caps de setmana i la tasca col·laborativa de centenars de persones implicades, el local del nou 'Saló del Regne', que els Testimonis de Jehovà obriran a inicis de 2015 al Barri del Port de Tarragona, avança a bon ritme i ja té gairebé enllestida la façana.

Façana del carrer Sant Miquel. Foto: Blog Barri del Port
Com ja havíem informat, s'ubica al carrer Sant Miquel,37 cantonada amb el carrer Castaños, i es tracta del magatzem de l'antiga empresa de material elèctric Álvarez Beltrán. Un gran espai de 800 metres quadrats que habilitarà l'entrada d'accés principal just al costat de les escales que uneixen amb el carrer Doctor Zamenhof.

Així era anteriorment la façana del local al carrer
Sant Miquel. Foto: Blog Barri del Port

Les adequacions de l'interior van avançant mentre que les façanes exteriors (planta baixa), una al carrer Sant Miquel i l'altra al carrer Castaños, estan ja gairebé enllestides. S'han renovat totalment oferint nou alicatat que s'ha estès també al portal contigu de l'edifici i l'entrada de l'aparcament del carrer Sant Miquel per mantenir equitat, i on s'han habilitat també noves finestres i una segona entrada-sortida.