CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 de desembre del 2014

Aquest dissabte una ruta en bici arribarà fins al grafiti dels Jardins Vapor del Barri del Port

Grafiti dels Jardins Vapor del Barri del Port

Un itinerari urbà en bicicleta permetrà aquest dissabte a partir de les 11'30h descobrir els grafitis artístics de Tarragona i entre ells el dels Jardins Vapor del Barri del Port on clourà la ruta. 

La proposta arriba organitzada per l’Associació Shikuarat, El Teler de Llum i Tarragona Jove, partint a les 11'30h des del Passeig de les Palmeres on es visitarà el mur ‘A Temporal 33’ de l’autor i creador urbà Foham. Seguidament a les 12h, el trajecte portarà els participants a la plaça de Carles Llorach per seguir per la plaça Peixateries Velles i la plaça del Rei. 

La ruta en bici 'Murs que parlen' arribarà al Barri del Port on acabarà l'itinerari amb el grafiti dels Jardins Vapor, al carrer Vapor sobre les 13h del migdia. Aquesta en concret és una pintura sobre l'antic port de Tàrraco, obra de Marc Vallverdú.

Es tracta d'una proposta inclosa en el projecte d’Art Urbà 2014 i es calcula que tindrà una durada d'hora i mitja. Està oberta als ciutadans, cal portar bicicleta i confirmar l’assistència a tarragonajove@tarragona.cat. A més, està previst que hi prenguin part entitats i col·lectius artístics així com la tinent d’alcalde de Cultura, Begoña Floria i la regidora e Joventut, Ivana Martínez. 

Ruta Murs que Parlen (6 de desembre). 

-11.30 h – Passeig de les Palmeres
-12 h – Plaça de Carles Llorach
-12.15 h – Plaça de les Peixateries Velles
-12.30 h – Plaça del Rei
-13 h – Carrer Vapor