CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 de desembre del 2014

José Ruiz, president de l'A.V.V del Port, rep un premi de reconeixement de la Guàrdia Urbana

Al centre junt a l'alcalde, José Ruiz sobre l'escenari amb el diploma. Foto: cedida

Aquest dijous la Guàrdia Urbana de Tarragona va celebrar la seva festivitat amb un acte al Teatre Tarragona on un any més es van fer diversos galardons, premis i condecoracions. Entre elles, el premi de reconeixement que va rebre José Ruiz, president de l'Associació de Veïns del Port "per la predisposició i valuosa col·laboració que rebem de manera continuada en diversos serveis i activitats que desenvolupem la Guàrdia Urbana" va destacar el cos de seguretat.

Un instant de l'acte de reconeixement. Foto: Pedro Sánchez
Del mateix mode es va reconèixer el suport a Maria Antònia López Llaurada, directora de l'escola de Sant Pere i Sant Pau, José Pizarro, vocal de seguretat de l'A.V. de Sant Salvador i Epifanio Blanco Guitiérrez. El premi va ser entregat per part d'alts càrrecs de la Guàrdia Urbana junt amb l'alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros i el regidor de Seguretat Ciutadana, Carles Castillo.

José Ruiz, 25 anys de tasca social

José Ruiz és soci fundandor de l'Associació de Veïns del Port des de l'any 1989, ha sigut vocal de Seguretat Ciutadana, d'Urbanisme i Vicepresident. Ara fa 14 anys que desenvolupa la tasca de presidència i es mostra agraït amb el reconeixement. Aquest estiu a les festes del barri també va rebre un homenatge a proposta d'aquest Blog del Barri del Port, per part de la resta de membres de l'entitat.