CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

19 de març del 2015

Aquest dissabte la ruta en bici 'Tarragona ciclable' sortirà del Barri del Port fins la Plaça de la Font

Una ruta en bici en el seu pas pel carrer Reial fa un any. Foto: Blog Barri del Port

L'Àrea de Mobilitat de l'Ajuntament de Tarragona organitza per als dies 20, 21 i 23 les jornades de participació ciutadana 'Tarragona ciclable' que inclou una ruta en bici aquest dissabte des del Port Esportiu i la Plaça dels Carros, del Barri del Port, fins a la Plaça de la Font.

La Jornada 'Tarragona ciclable' té l'objectiu de debatre i consensuar els principals corredors a cobrir amb la xarxa d’itineraris ciclables de la ciutat, i sobre les tipologies d'integració de la circulació de bicicletes en la via pública, així com l'adequació a la trama urbana de Tarragona.

La cita tindrà lloc els dies 20, 21 i 23 de març a l'Institut Municipal d'Educació (IMET) i en ella s'evaluaran quins són els itineraris que caldria impulsar en la fase 1 d’implementació de nous itineraris ciclables i les seves característiques.

Aquests jornades s'emmarquen en el desplegament del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Tarragona, i es duen a terme dins del projecte europeu Push&Pull.

Fa just un any una altra ruta similar, no organitzada pel consistori, també feia itinerari pel Barri del Port (veure).

Ruta per testar possibles itineraris de bici a la ciutat

La ruta d'aquest dissabte s'iniciarà a les 10h amb el següent itinerari:

Grup 1
Port Esportiu - Pç. dels Carros pel pas inferior - C. Reial - C. del Comerç - Pç. de la Pedrera - C. d'Orosí - C. Pompeu Fabra - C. General Moragues - escales mecàniques - C. Méndez Núñez - Rambla Nova amunt - Balcó del Mediterrani - Rambla Nova avall - Pç. Imperial Tarraco - Rambla President Lluís Companys - Rambla President Francesc Macià - Pç. Corts Catalanes - C. del Doctor Mallafré Guasch - C. Joan Ruiz i Porta - Rambla President Francesc Macià - Av. de l'Argentina - Av. Catalunya - parada en cantonada amb C. de Pin i Soler - C. d'Antoni Rovira i Virgili - Rambla Nova amunt - C. del Comte de Rius - C. de Sant Fructuós - Pç. de la Font

Grup 2
Port Esportiu - Pç. dels Carros pel pas inferior - C. Reial - C. del Comerç - Pç. de la Pedrera - C. d'Orosí - C. d'Apodaca - C. del Gasòmetre - C. de Fortuny - C. del Governador González - C. de Canyelles - Rambla Nova amunt - C. de la Unió - C. d'Apodaca - C. de Barcelona - Pç. de la Pedrera - C. d'Orosí - C. Pompeu Fabra - C. General Moragues - escales mecàniques - C. Méndez Núñez - C. del Comte de Rius - C. de Sant Fructuós - Pç. de la Font.