CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 de març del 2015

El Rei Felip VI visita Tarragona aquest dilluns i dinarà a un Tinglado del Moll de Costa després de conèixer La Tabacalera

Visita de Felip VI, en aquell moment príncep, a Tarragona. Foto: Casa Reial

Aquest dilluns Tarragona rebrà la visita del Rei Felip VI que arribarà cap a les 12h del mig dia amb avió a l'aeroport de Reus, informa el Circ de Tarragona. Segons el digital, visitarà alguns indrets com La Tabacalera i dinarà en un Tinglado del Moll de Costa.

El monarca visitarà aquest dilluns la ciutat interessat en els Jocs del 2017. Serà acollit a l'Ajuntament de Tarragona per totes les autoritats, amb l'alcalde Ballesteros al capdavant, i podria tenir lloc l'acte oficial de nomenament de president d'Honor dels Jocs. Un cop acabi la recepció, començaran les visites estrictament de treball. Els membres del Comitè Organitzador portaran Felip VI fins a la Tàrraco Arena Plaça, l'únic dels grans recintes del 2017 a Tarragona que ja està enllestit i que acollirà diferents disciplines esportives. 

També estaria previst que el seguici Reial es desplaci fins a la Part Baixa, al complex de la Tabacalera, centre neuràlgic dels Jocs del 2017. En l'agenda també hi figura una visita als terrenys on es construïrà l'Anella Mediterrània, al barri de Campclar, encara que ni tan sols han començat els moviments de terres. A més de la Catedral, també visitarà part del conjunt patrimonial de Tàrraco, no es descarta que entre ells el Teatre Romà, al Barri del Port.

Felip VI dinarà, segons el Circ de Tarragona, en un dels Tinglados del Moll de Costa amb un grup reduït, i tot apunta que s'inclouran aliments de Tarragona.

No és el primer cop que visitarà Tarragona i el Barri del Port. Ho va fer juntament amb la seva dona Letizia Ortiz, en qualitat en aquell moment com a prínceps, al Palau de Congressos.



*Animem als nostres lectors i veïns a estar atents i si capten imatges del Rei al Barri del Port les enviin a blogbarridelport@hotmail.com o via facebook/twitter. Gràcies!