CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

16 de març del 2015

Mishima preveu tornar a omplir de gom a gom la Sala Zero del Barri del Port aquest divendres 20 de març

Imatge de la Sala Zero de gom a gom fa dos anys
 amb els Mishima. Foto: Sala Zero

El grup 'Mishima' estarà aquest divendres en concert a la Sala Zero del Barri del Port de Tarragona i preveu repetir l'èxit d'aforament de fa dos anys.

En l'ocasió anterior no hi cabia ni una agulla al local i les entrades es van exhaurir en qüestió d'hores. Aquesta nova oportunitat preveu seguir la mateixa línia. La Zero ha confirmat el concert aquesta mateixa tarda als seus seguidors de les xarxes socials dient: "no us encanteu perquè fa dos anys vàrem penjar el cartell de SOLD OUT i cada hora que passa en queden menys entrades disponibles!"

La cita té lloc divendres 20 de març a les 22h a la Sala Zero, c/Nou de Sant Magí,12 i el preu d'entrada és de 10€ anticipada i 15€ a taquilla.

Els Mishima amb 'L'ansia que cura'

Quan encara ressonen les dues nits de tancament de gira de L’Amor Feliç (2012), Mishima presenten 'L’ànsia que cura' (TRIS-Warner, 2014), un àlbum –el setè de la seva carrera– auto-produït amb l’ajut de l’alemany Peter Deimel (The Kills, The Last Shadow Puppets o Anna Calvi) que il·lumina de pop la seva clàssica intensitat.

Després de tres discos amb Paco Loco com a còmplice, David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria) confirmen en estudi tot el que han crescut en directe. Al seu quinzè aniversari com a banda, 'L’ànsia que cura' significa un nou punt d’inflexió en una de les trajectòries més gratificants del pop fet aquí.