CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

9 de març del 2015

La remodelació de la Plaça dels Infants costarà 60 mil euros i comptarà amb una zona de jocs infantils a l'actual pista de bàsquet

L'actual pista de bàsquet es convertirà en una àrea de jocs infantils

Segons ha pogut saber el Blog del Barri del Port, l'Ajuntament de Tarragona ja té redactat el projecte de remodelació de la Plaça dels Infants pressupostat per enguany i amb un cost de 60 mil euros.

En els propers mesos es duran a terme els tràmits de licitació i adjudicació de l'obra, projectada per aquest any. El pressupost previst té un cost de 60 mil euros i compta amb una subvenció del Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona.

El cost de remodelació de la Plaça dels Infants serà de 60 mil euros

La remodelació de la Plaça dels Infants respectarà la seva configuració històrica. A més d'un rentat de cara amb neteja i renovació del paviment i mobiliari actual, entre bancs i papereres, el que destaca i com a principal novetat serà la construcció d'una nova àrea de jocs infantils i que serà accessible també per a nens i nenes discapacitats. Ocuparà l'actual pista de ciment on temps enrere hi havia cistelles per jugar a bàsquet. Actualment és un espai bastant freqüentat per grups de joves que es reuneixen, i també d'altres que juguen a pilota de forma lliure.

L'actual pista de bàsquet acostuma a estar freqüentada per grups de joves i el joc a pilota

La font central, les palmeres i l'edifici de la Chartreuse (actual EOI) de rerefons han estat sempre imatge característica d'aquesta plaça. Tot i així, l'Associació de Veïns demana la retirada de les palmeres o la seva substitució donat que algunes ja han estat víctimes de l'escarabat morrut i s'han hagut de talar a més de la brutícia que generen per la gran quantitat d'estornells que les freqüenten.

L'A.V.V vol que un dels carrers laterals quedi tancat per ampliar
 la plaça i un espai per fer exercici destinat a la gent gran

Una altra petició per part de l'A.V.V del Port ha estat que un dels carrers laterals de la Plaça quedi tancat al trànsit per tal de donar prioritat als vianants, ampliant també així la Plaça, i una zona de circuits per fer exercicis destinat a la gent gran.