CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 de març del 2015

Mentre el Serrallo inaugura Llar de Jubilats, el Barri del Port segueix reclamant-ne una

Imatge d'una castanyada a l'A.V.V del Port. Foto: Blog Barri del Port

El Serrallo ha inaugurat aquest dimecres la seva nova Llar de Jubilats, un espai reclamat des de fa anys pel Barri del Port juntament amb una Guarderia i un Centre de Dia.

El barri veí, estrena així un local de 98 metres quadrats al carrer Espinach amb un espai on la gent pot anar a conversar o jugar a les cartes i una zona interior amb televisor i cadires on s’hi fan diferents cursets, una mancança que al Barri del Port cobreix la mateixa Associació de Veïns al seu local del carrer Reial,9 Baixos on per exemple s'hi juga al bingo algunes tardes, així com dominó, cartes o parchís.

La Llar del Serrallo ha estat inaugurada per l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros que ha destacat el canvi que ha experimentat el Serrallo en l’última dècada. També ha estat present el president del Port, Josep Andreu, qui ha comentat que la intenció és seguir millorant i invertir en aquest barri. El president de l'A.V.V del Serrallo, Ferran Diago, ha celebrat el que considerava "una necessitat urgent" ja que un 17% de la població del barri és major de 65 anys.

Per la seva banda, el president de l'A.V.V del Port, José Ruiz critica que "és lamentable que al Barri del Port no en tinguem una quan aquí el percentatge de població gran és molt major, d'un 60% aproximadament". Del mateix mode considera que "si volem atreure gent jove i noves famílies tampoc podem permetre el no tenir una Guarderia". El lider veïnal ambé considera important disposar d'un centre de dia. "Són reclams del nostre barri des de fa anys i seguirem lluitant i reclamant-los fins a tenir-los" diu Ruiz.