CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

27 de març del 2015

Festival Dixieland i racions de 'callos' aquest dissabte al Barri del Port amb bar 'El Cortijo' i la 'Sala Zero'

Cartell amb que promociona l'esdeveniment el bar 'El Cortijo'

El 21è Festival Internacional de Dixieland de Tarragona té lloc des del 25 fins al 29 de març de 2015 i aquest cap de setmana fa diverses parades al Barri del Port amb una jornada gastronòmica amb 'callos' al Bar Cortijo del carrer Rebolledo i diverses intervencions a la Sala Zero del carrer Nou de Sant Magí.

Jornada gastronòmica al bar 'El Cortijo'

És per aquest motiu que aquest dissabte l'estacionament queda prohibit al carrer Rebolledo en el tram de davant del Bar 'El Cortijo, entre carrer Lleó i del Mar, que queda tallat i reservat a l'esdeveniment 'Dixi&Callos. The feos experience'. Es tracta d'un quartet de jazz amb vocació popular que amb la seva peculiar xaranga fan swing, dixieland, música brasilera, ska jazz, latin jazz, funky i balades.

La música anirà acompanyada de la jornada gastronòmica que oferirà el bar 'El Cortijo' de 10h a 11.30h obert al veïnat i ciutadania.

Classes i concert a La Sala Zero

Dissabte al migdia l’agenda del Dixie també seguirà, entre molts d’altres actes, amb un curs intensiu de quatre hores sobre Lindy hop Swing Fast a la Sala Zero, a partir de les 14.45h. No serà l'única intervenció en aquest local. A la nit, concert amb la Fundación Tony Manero a les 23h després del concert de dijous per part de The Allnighters i Tres Quarts de Swing, i aquest divendres nit amb The Flamingo Tours, a la mateixa hora i també emmarcats en el Dixieland. 

Enguany el Festival manté el dixieland com a nucli identitari, però s’enfoca a alguns dels gèneres més explosius del jazz i que més es van popularitzar en la primera meitat del segle XX, com són el bugui-bugui, el swing i el rhythm & blues, cosa que ens permetrà gaudir d’alguns dels intèrprets i de les bandes més destacats en aquests estils, tant de l’escena estatal com europea.