CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 de febrer del 2016

Detinguts al Barri del Port un motorista per triplicar la taxa d'alcoholèmia i un altre home per amenaçar amb una navalla

Imatge d'arxiu d'un control policial al Barri del Port. Foto: Blog Barri del Port
Diversos fets que han tingut lloc aquests cap de setmana a la nit posen novament en alerta la seguretat nocturna al Barri del Port en nits d'oci a la zona.

Per una banda, agents de la Guàrdia Urbana van interceptar aquest diumenge a les quatre de la matinada un home per conduir sota els efectes de l'alcohol.

Els fets van passar al carrer Orosi. Una patrulla de la policia local va observar com una motocicleta efectuava un gir prohibit cap a l'esquerra, des del carrer Orosi a l'alçada d'Apodaca, en direcció a la plaça dels Carros. Els agents van fer un seguiment que els va portar cap al carrer Barcelona, on la motocicleta també es va saltar el semàfor en vermell i va continuar a gran velocitat fins a Torres Jordi.

Els agents van fer aturar el conductor de la motocicleta al carrer Reial, moment en què van apreciar com es trobava sota la influència de begudes alcohòliques. Els agents li van practicar la prova d'alcoholèmia amb el resultat de 0,88 mg/l, més del triple del permès.

Amenaça amb arma blanca a la Part Baixa

Per altra banda, la mateixa matinada de diumenge un home va ser detingut per un presumpte delicte d'amenaces amb arma blanca i un delicte lleu de danys. Els fets van passar a mitjanit, quan agents de la Guàrdia Urbana van rebre l'avís que un home estava fent amenaces amb una arma blanca al carrer Rebolledo, a la Part Baixa, i també havia produït danys a dos vehicles que estaven estacionats al mateix carrer. 

En arribar al lloc dels fets, un home els va ensenyar la persona que presumptament havia provocat els danys. L'home, en veure als agents, va llençar precipitadament la navalla sota un vehicle. Els policies van identificar i escorcollar el detingut, que es va mostrar violent contra els agents. 

Posteriorment, tant la víctima com el testimoni van reconèixer al detingut com la persona que havia fet les amenaces de mort. Per tot plegat, la Guàrdia Urbana va procedir a la seva detenció.