CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

26 de febrer del 2016

Més d'un miler de castellers aquest cap de setmana a la Part Baixa amb el XV Torneig Intercasteller de Futbol

Més de 1.300 castellers de tot el país, provinents de 37 colles, seran aquest cap de setmana a Tarragona amb motiu de la seva inscripció i participació al Torneig Casteller de Futbol, que es coneix popularment com l’Intercasteller. El Torneig itinerant, que enguany arribarà a la seva quinzena edició, aterra a Tarragona per segona vegada –després d’haver-se celebrat ja l’any 2004–, i també repeteix organitzadors: la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

El XV Torneig Casteller de Futbol, es farà els dies 27 i 28 a diferents equipaments de la Part Baixa de la ciutat com són el Pavelló Municipal, el CEIP Serrallo, els Refugis, Pau Delclòs, Palau Firal i el col·legi El Miracle. Es preveu que podrien assistir-hi fins a 2.000 espectadors i, per tant, també serà una bona oportunitat per rebre visitants a la ciutat.

Des de l’Ajuntament, la consellera de Festes, Begoña Floria ha destacat la importància d’aquest acte que sobrepassa les actuacions pròpiament castelleres i dóna exemple de la bona sintonia de tots els protagonistes del món casteller. La Colla Jove Xiquets de Tarragona, amfitrions del cap de setmana casteller, emfatitzen la magnitud, el treball i la responsabilitat que comporta gestionar aquest esperat esdeveniment; tenint en compte a més, que enguany es tracta del més multitudinari de la història.