CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 de febrer del 2016

L'Arxiu del Port inaugura avui l'exposició '50 documents portuaris' que podrà visitar-se fins l'abril


El mes de novembre de 2011, i amb l'objectiu de donar a conèixer la riquesa i la varietat dels documents que formen part dels fons de l'Arxiu Històric i Administratiu del Port, va engegar l’activitat 'El document del mes és...',  una petita exposició virtual que es donava a conèixer a través de la pàgina web i els canals socials de l’Arxiu. 

Al llarg d’aquests més de 4 anys de durada de l’activitat, els criteris de selecció han estat diversos encara que, de vegades, han obeït a la representativitat del document, a la seva actualitat o a la celebració d’una efemèride. Amb un document bicentenari s'ha donat per acabada l’activitat amb el benentès que es continuarà donant a conèixer els fons per altres vies com ara el blog ArxiPortus que va veure la llum el passat mes d’agost de 2015. 

Però abans d’acabar del tot l’activitat del document del mes, el centre ha cregut oportú organitzar aquesta exposició amb el títol '50 documents portuaris', que pretén explicar i exposar una mostra de les petites joies documentals que han estat document del mes i que custodien a l'Arxiu, situat a tocar de la Plaça dels Carros, al Barri del Port.

L'exposició s'inaugura aquesta tarda a les 19h pel president de l'Autoritat Portuària, Josep Andreu, tot i que estarà disponible de l’11 de febrer al 15 d’abril de 2016 en l'horari: de 10 a 14 h. L'Arxiu del Port de Tarragona té la seva entrada pel Carrer d’Anselm Clavé, 2 i l'entrada és lliure.