CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

14 de febrer del 2016

Des d'aquest dilluns i durant tres mesos el clavegueram del carrer Lleó al Barri del Port serà renovat

Una claveguera del carrer Lleó.
Foto: Blog Barri del Port
Aquest dilluns, 15 de febrer, s’iniciarà la renovació del clavegueram del carrer Lleó. Les obres consisteixen en la substitució de 503 metres de xarxa de clavegueram i tenen una durada prevista de 3 mesos.

L’import del projecte és de poc més de 300 mil € (IVA exclòs). Les obres han estat adjudicades per l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (EMATSA) a l'empresa Artifex.

Aquestes actuacions formen part del pla de renovació dels col·lectors de la xarxa del clavegueram que realitza EMATSA en funció de les tasques periòdiques d’inspecció que es fan amb una càmera de circuït tancat de televisió. Un sistema d’inspecció que l’empresa d’aigües realitza a tota la xarxa de Tarragona.

Clavegueres amb 40 anys d'antiguitat

Es tracta d'una notícia ben rebuda pel veïnat que feia temps ho esperava. I es que les clavegueres tenen una antiguitat de 40 anys. Tot i que preocupa que les tasques puguin ocasionar la sortida i proliferació de paneroles o rates a la via pública, es confia en que Ematsa utilitzi els metodes eficients per evitar-ho.

Les actuacions són les mateixes que es van fer anteriorment al barri del Serrallo i al de la Floresta, que tenen tota la xarxa de clavegueram renovada i sanejada. S'aniran aixecant els carrers de forma progresiva a mesura que s'acabi amb un es continuarà amb un altre i no tots a la vegada per comportar les menors molèsties possibles que suposarà aquesta tasca.