CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 de febrer del 2016

Tres condemnats per vendre droga en un habitatge del carrer Reial del Barri del Port de Tarragona

Imatge de la detenció. Foto: Diari de Tarragona

Pena mínima de presó per a tres persones acusades de vendre droga en un pis del carrer Reial. Els tres s'han conformat amb un any i mitj de presó i multa de 50 euros, segons l'acord al que van arribar les defenses i el fiscal abans de la celebració del judici en la Secció Quarta de l'Audiència Provincial de Tarragona. En la banqueta es van asseure Isabel M.L.G., Sara B.T. i Manuel A.A. M. informa el Diari de Tarragona.

Segons la sentència, sobre la base de la recerca i vigilàncies de la Guàrdia Urbana i Guàrdia Civil, es va constatar que els tres acusats es dedicaven a facilitar el consum i distribució de substàncies estupefaents a quants consumidors l'hi sol·licitaven a l'interior de l'immoble situat en el número 18 del carrer Reial, al Barri del Port, donat l'elevat trànsit de persones que accedien al pis i l'escàs espai de temps que romanien a l'interior.

Segons el rotatiu, els agents, durant diversos dies, van identificar a persones que acudien a l'immoble a comprar droga, principalment heroïna. Davant això, el 20 de febrer de 2014 els efectius policials van accedir al pis –amb manament judicial–, que havia estat arrendat a la dona del detingut. Durant el registre es van confiscar diverses substancies estupefaents –heroïna i marihuana distribuïdes en diferents parts de l'habitatge, fins i tot a l'interior de dos ous Kinder, dos telèfons mòbils, un carregador, etc.

El Diari de Tarragona afegeix que la droga va ser remesa a l'Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses del Departament de Barcelona. En concret, l'heroïna tenia una baixa puresa –menor al deu per cent.