CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 de febrer del 2016

El Barri del Port celebra amb èxit el Carnaval 2016 amb una seixantena de participants al Concurs de Disfresses (vídeo)

Fins a un centenar de persones van gaudir del Carnaval 2016 al Barri del Port aquest divendres per la tarda amb la gala carnavalera organitzada per l'Associació de Veïns del Port de Tarragona i el grup Joves del Port.

Una trentena de membres de l'Associació La Muralla van obrir la gala amb una representació teatral i van rebre un diploma d'agraïment per la seva col·laboració. Acte seguit es va dur a terme el Concurs de Disfresses 2016 presentat pel periodista Adrià Recasens, com a Mestre de Cerimònies, vestit per a l'ocasió. Fins a una seixantena de persones entre grans i petits van participar a les diverses categories.

A la categoria Infantil de 0 a 7 anys i on van participar sis nens i nenes, va guanyar la Clara amb la seva disfressa de Pirata. Seguidament van quedar com a finalistes en Magí que anava d'enanito mudito i Deva de princesa, en segon i tercer lloc. 


A la categoria Infantil de 7 a 14 anys i on van participar cinc nens i nenes, va guanyar la Nerea amb la seva disfressa de troglodita. Seguidament van quedar com a finalistes la Iria de princesa Leia i l'Alba de pallasso, en segon i tercer lloc.

A la categoria d'adult, va guanyar el Paco Ruiz disfressat de llop, i Javier Redondo d'indi i Anabelén de veneciana van quedar en segon i tercer lloc. Van ser els tres participants d'aquesta categoria.


Finalment a la categoria en grups hi van participar fins a sis equips d'un total de 44 persones. Va ser el cas de Menudas Elfas de quatre nenes com a elfes del bosc i que van guanyar seguidament d'Humanic Park destacat pels quatre dinosaures i el caçador, i els Adults de Ponent que junt amb el grup Infantil de Ponent conformaven una trentena de persones.

Els tres finalistes de cada categoria van rebre un trofeu i en el cas dels grups un diploma, premis amb que van col·laborar els establiments del barri Ca La Viky, Carnisseria Piti i Bar Mòdul. L'acte va comptar també amb la col·laboració de Domio's Pizza servint porcions de pizza, i servei de barra per part de l'A.V.V, a més de la música de DjReyesCalambre. 

Posteriorment al concurs la festa va comptar amb la presència de la capgrossa de l'Escola de Ponent, la Tina, i el Nano Mirador, del blog El Mirador TGN. En aquest cas per poc públic, la festa va acabar abans del previst.

Fotos del concurs (al nostre facebook)

Vídeo a continuació: