CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de febrer del 2016

La Confraria del Cristo del Buen Amor estrena durant Setmana Santa 2016 una Professó pels carrers del Barri del Port

Cristo del Buen Amor, al magatzem del barri

Si la Part Alta ha estat sempre escenari de la majoria de processons tarragonines, enguany la Part Baixa també comptarà amb una per part de la Confraria del Cristo del Buen Amor pels carrers del Barri del Port per primera vegada.

Va ser aquest divendres durant la presentació del cartell de Setmana Santa 2016 de Tarragona que es van anunciar les novetats. Entre elles que la Confraria del Cristo del Buen Amor tindrà professó pròpia per primer cop. Aquesta tindrà lloc el proper 19 de març, Dissabte de Passió, dia abans de
Diumenge de Rams, a partir de les 19h de la tarda des de l'Església de Sant Nicolàs de Bari, al carrer Pau Protectorat, seu de la Confraria.

Amb el nom de Procesión de Pasión, es recorreran els carrers Barcelona, ​​Sant Miquel, Nou de Sta. Tecla, Smith, plaça dels Infants, Reial, plaça dels Carros, Apodaca, Barcelona i Pau del Protectorat novament de tornada.

Es tracta d'una Confraria vinculada al barri. De fet les peanes dels seus dos pasos, d'una banda el Cristo del Buen Amor i per l'altra Nuestra Señora de la Amargura con San Juan Evangelista, es guarden durant tot l'any al magatzem social del barri, al carrer Sant Miquel,19, i la imatge del Crist a la seu de l'Església Sant Nicolàs de Bari del c.Pau Protactorat.

Aquest mateix diumenge hi ha previst un assaig des del carrer Sant Miquel a partir de les 9h del matí.