CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 de juny del 2016

El 'Port Tàrraco Sunset Festival 2016' programa un estiu carregat d'activitats i propostes

El complex Port Tàrraco ha programat del 3 de juliol al 4 de setembre el 'Sunset Festival' amb una quinzena d'activitats i propostes variades entre música, cinema, esport i arts escèniques amb les que ocupar i gaudir d'aquest estiu, per a tots els públics: grans, joves i petits.

El Port Tàrraco Sunset Festival es renova respecte el de l'any passat en que s'anomenava Blau Marí Festival Port Tàrraco, mantenint com escenari l'amfiteatre del Port Tàrraco, al Passeig perpendicular a Moll de Costa i on l'aparcament serà gratuït durant les activitats.

El Festival s'ha estrenat aquest dilluns a Facebook, ofereix un concurs-sorteig de 20 àpats en un dels restaurants de la Marina Port Tàrraco, i ja compta amb més de 200 seguidors.

La programació musical arrancarà el 3 de juliol amb Lluís Gavaldà & Trau amb clàssics del pop a les 20h. El 10 de juliol a les 19.30h i el 4 de setembre a les 20h les versions de Zapping Trio, mentre que el duet De la Carmela tindrà lloc el 7 d'agost, l'actuació de Joan Masdeu el 24 de juliol, i la de Sergi&Cachichis Band amb clàssics de la rumba el 21 d'agost, tots ells a les 20h.

Les arts escèniques arribaran a les 20h el 15 de juliol amb la màgia, malabars i humor de 'Guasoski', també 'El teu conte em sona' el 29 de juliol, 'Hotel Kabaret' el 12 d'agost i 'G&G Circus Show' amb espectacle de circ el 26 d'agost. 

També tindran cabuda el cinema a l'aire lliure el 5 d'agost amb 'Los Minions' i el 2 de setembre amb 'Jurassic World', totes dues a les 21.30h, i l'esport amb Master Class de Zumba i GAP els dies 5 i 19 de juliol, 2 i 16 d'agost, a les 20h.

*Podeu consultar la programació en -aquest enllaç-