CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 de juny del 2016

Surt per 2'2 milions d'euros la licitació d'obres per fer la passarel·la del Miracle

Imatge virtual del projecte
Ja apareix al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), i publica el Diari de Tarragona, la licitació, per part de la Autoritat Portuària de Tarragona (APT), de la «Passarel·la de vianants port-ciutat sobre les vies del ferrocarril». És a dir, la passarel·la de la platja del Miracle de Tarragona, que unirà aquesta platja amb el tram final de la Rambla Nova a través de la Baixada del Toro i també amb el Barri del Port de manera que no caldrà donar tot el tomb pel pass soterrat de la Plaça dels Carros.


El rotatiu apunta que el pressupost total per a l'execució d'aquesta infraestructura és de 2.117.445,95 euros i el termini d'acceptació d'ofertes és el proper 14 de juliol. Una vegada passat el tràmit de l'adjudicació, el temps per a la seva execució serà de 15 mesos, amb la qual cosa la passarel·la del Miracle podria estar en funcionament a la fi de tardor de 2017, amb una mica de retard sobre el calendari que es manejava originalment, i que fixava juny de 2017 com la data per engegar aquesta infraestructura.

Si es compleix el pla previst, la passarel·la començarà on estan les escales de la Baixada del Toro per arribar a escassos metres de l'estació del tren i, salvant les vies mitjançant dos ascensors, accedir a la platja del Miracle o seguir uns metres i descendir prop del Port Esportiu. Fa gairebé un mes es publicava que el projecte finalment no eliminarà cap de les actuals vies (detalls).