CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

18 de juny del 2016

Tribut a David Bowie aquesta nit a la Tabacalera

Aquest dissabte 18 de juny a les 23h i amb entrada gratuïta, la Capsa de Música, espai de La Tabacalera, a la Part Baixa, acull un concert Tribut a David Bowie organitzat per l’Associació de Músics de Tarragona (aMt) que celebra el Dia de la Música des del 2007 amb un concert especial de tribut a un grup o solista de gran relleu històric, el repertori del qual és reinterpretat pels artistes socis de l’aMt.

En aquesta ocasió s’ha escollit com a homenatjat el recentment desaparegut músic britànic David Bowie. Una de les figures més eclèctiques, significatives i influents de la música popular. Un recorregut per la seva obra gràcies als Spiders from aMt: una desena llarga d'artistes i bandes de l'associació.

Hi participaran una desena de formacions: per aquest ordre, Xavier Pié i Macc; NLS!; Absolute Beginners; Frank O’Lee Sons; The Noddly Man; Underground Spirit; Regatta de Blanc; Euler + Eulerettes; Ipoem; i aMt All Stars. Tots ells interpretaran prop de 25 cançons de Bowie, repassant la seva extensa discografia des dels seus inicis als anys 60 fins Blackstar, l’últim disc enregisgtrat pel cantant, sense oblidar grans hits com “Space Oddity”, “Changes”, “Rebel Rebel”, “Heroes”, “Fame”, etc. En acabar la música en directe, Pepediyei continuarà punxant algunes joies de la discografia de Bowie.