CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

23 de juny del 2016

L'Ajuntament clausura un any més els parquímetres durant les festes de Sant Joan per evitar vandalisme amb petards

Parquímetre del carrer
Misericòrdia
Un any més en aquestes dates, l'Ajuntament de Tarragona clausura els parquímetres de la ciutat durant les festes de Sant Joan per evitar actes vandàlics, per exemple amb petards.

El veïnat del Barri del Port, com la resta de ciutat, es trobarà els parquímetres inaccesibles des de les 14h d'aquest dijous 23 de juny i fins a les 9h del proper dilluns 27 de juny, informa el perfil de Tarragona Mobilitat a xarxes socials.

Enguany s'amplien els dies respecte l'any anterior. Es tracta d'una mesura de seguretat i preventiva davant la possibilitat d'introduir petards a les ranures dels parquímetres, tal com fan molts joves a papereres o clavegueram, entre altres, amb l'objectiu que petin sonant més fort.

Davant aquesta possibilitat, els parquímetres queden protegits amb una tapa metàlica de manera que els usuaris no podran pagar per aparcar. Actualment hi ha altres vies per poder-ho fer com l'aplicació mòbil Telpark, tot i que com anys anteriors, no es preveuen sancions.

I es que les festes de Sant Joan tenen els petards i coets com un dels protagonistes de les revetlles. Al Barri del Port un any més la Botiga del Port, situada al carrer Reial, a tocar de la Plaça dels Carros, ofereix una amplia gama de productes pirotècnics, tot i que en ven durant tot l'any. També s'hi venen petards i coets enguany a la Botiga 'Esports i Armeria Prieto', a la cantonada entre carrer Orosi i carrer Pau del Protectorat. Altres protagonistes de la festa són les coques dolces de Sant Joan, tant les de crema com les de pinyons són les més venudes a diversos forns i pastisseries del barri.

Venda de coets i petards a la Botiga del
Port. Foto: Blog Barri del Port
Venda de coets i petards a la Botiga 'Esports i
Armeria Prieto'. Foto: Blog Barri del Port