CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 de juny del 2016

Vermut amb Son de calle aquest diumenge a la Plaça de Mitja Lluna on s'estrena nova terrassa

Grup Son de calle
La Plaça Prim, o coneguda com Plaça de la Mitja Lluna, al Barri del Port, acollirà aquest diumenge un Concert-Vermut amb el Grup 'Son de Calle' a les 12h.

Es tracta d'un esdeveniment organitzat entre el grup i el Bar-Cafeteria-Xurreria 'La Mitja Lluna' ubicada en aquesta plaça i que l'any passat vam donar a conèixer a Barri del Port TV durant la seva participació al Tàrraco Tapes (veure). El local estrena nova terrassa i oferirà fideuà i sortejos. Per la seva part, el grup procedent del barri de Sant Pere i Sant Pau torna a visitar i actuar al Barri del Port després de fer-ho al mes d'abril al Vermut organitzat per la Cucafera (veure).


Cal valorar molt positivament que els comerciants comencin a impulsar per pròpia iniciativa, propostes d'aquests tipus per activar el Barri del Port que sembla quedar-se enrere respecte altres barris com Bonavista, Vall de l'Arrabassada o Sant Pere i Sant Pau que, aprofitant l'arribada del bon temps, estan organitzant de forma continuada propostes diverses des de les seves juntes veïnals, també en col·laboració amb els comerços i establiments.

Fins i tot per aquesta mancança al barri, l'Associació Cultural Folklòrica Andalusa, del carrer Sant Josep del Barri del Port, ha agafat protagonisme en el terreny d'activació del barri pel que fa a propostes, i ha programat tot un seguit d'actes per aquest mes de juny (veure).