CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

10 de juny del 2016

Detingut al centre per atracar amb arma l'autor d'una agressió fa quatre mesos a la Pl.dels Carros

Un vehicle de la Guàrdia Urbana
El passat 21 de febrer va ser detingut el ciutadà angolès Ricardo Jorge A. M., de 41 anys, per un presumpte delicte de maltractaments cap a la seva parella. Tots dos s'havien citat en la Plaça dels Carros, moment en què l'hauria agredit.

Ara, quatre mesos després, ha estat detingut novament per atracar a dues joves durant la nit d'aquest dimecres al carrer Ramón y Cajal utilitzant un objecte punxant.


Segons informa el Diari de Tarragona la col·laboració ciutadana va ser clau perquè la Guàrdia Urbana pogués detenir a l'home poc després que suposadament hagués atracat a una menor d'edat amb un objecte punxant en ple carrer Ramón y Cajal a tres quarts de dotze de la nit del dimecres. Segons el rotatiu, un veí d'aquest carrer va trucar a la Guàrdia Urbana després d'observar a un individu –del que va facilitar les seves característiques i vestimenta– que empenyia a una jove contra un establiment i li sostreia algun objecte i poc després repetidament amb una altra jove.

Diverses patrulles de la Guàrdia Urbana es van traslladar a la zona per buscar al sospitós, apunta el rotatiu. Van localitzar a una persona que coincidia amb les característiques facilitades i tot i que aquest va negar els fets, posteriorment va ser reconegut per la mare d'una de les víctimes i corroborat pel veí amb una altra trucada. La Guàrdia Urbana creu que pel modus operandi i les seves característiques pot estar darrere d'altres dos atracaments denunciats.