CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de juny del 2016

Carrers sense llum i d'altres amb excés, queixes recents al Barri del Port

  
Carrer Vapor últiament a fosques. Foto cedida
El carrer Vapor s'ha quedat diverses nits a fosques recentment mentre que el veïnat del carrer Orosi pateix d'excés d'il·luminació. Es tracta de dues queixes que veïns d'un carrer i l'altre han fet arribar al Blog del Barri del Port amb respectives fotos. 

I es que la foscor de la nit ha estat present diverses nits de la passada setmana al carrer Vapor amb fanals sense engegar, com es pot veure a la foto, al capdavall de les escales mecàniques, i que se suma a les queixes habituals pel mal funcionament d'aquestes.


Carre Orosi amb excés de llum. Foto cedida
Al carrer Orosi en canvi es queixen d'excés de llum a la via pública en una zona habitual d'oci nocturn els caps de setmana i de pas per a usuaris de l'estació de forma diària.

El passat dissabte nit, últim avís rebut per falta de llum al c.Vapor, aquest blog s'hi va posar en contacte amb l'Ajuntament de Tarragona via xarxes socials, una eina accessible avui dia per al ciutadà i que va permetre de forma eficaç i immediata que s'hi desplacés un tècnic de guàrdia a tots dos carrers per mirar de solucionar el problema. 

Restem per ara pendents de conèixer el resultat. Esperem que l'A.V.V del Port també s'hi interessi i faci seguiment i atenció com pertoca. Recordeu que podeu contactar i fer reclams a aavvdelport@hotmail.com