CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 de juny del 2016

Detingut un jove per vendre haixix i marihuana a un pis 'okupat' del carrer Sant Miquel, al Barri del Port

Material interceptat. Foto: Diari de Tarragona
Una queixa arribada a l'Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (OMAC) va propiciar que la Guàrdia Urbana pogués detenir, divendres passat a la tarda, a un jove que presumptament es dedicava a vendre haixix i marihuana en el pis que 'okupaba' al carrer Sant Miquel, segons informa el Diari de Tarragona.

La queixa feia referència al fet que el pis de l'esmentat carrer del Barri del Port, possiblement ocupat, desprenia una forta olor a marihuana i que durant el dia era un continu anar i venir de persones.


Segons el rotatiu, agents de paisà de la Unitat de Delinqüència Urbana van detectar entre el dijous i el divendres varis vehicles que paraven davant del bloc, baixava un dels ocupants, pujava al pis i comprava la droga. Posteriorment, els compradors eren interceptats i denunciats per agents d'uniforme. Finalment, sobre un quart de cinc de la tarda del divendres el sospitós va baixar del pis amb una bosa i la va introduir en un vehicle. Aquest va ser parat al carrer Reial i els agents van trobar la bosa amb marihuana. La parella ocupant va dir que l'havia comprat al posteriorment detingut, Cristian C.G., de 26 anys. A la seva roba interior portava una peça d'haixix.