CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

1 de juny del 2016

Oberts els accessos a les escales fixes del carrer Vapor després de sortir a TV3

Escales reobertes mig any després. Foto: Blog Barri del Port
Aquest dijous han estat reoberts els accessos a les escales fixes del carrer Vapor justament un dia després que TV3 fes difusió d'aquesta situació (veure).

Tot i que a primera hora la terrassa intermèdia era reoberta mantenint matolls i males herbes, aquest espai ha estat netejat al llarg del matí.


Aquest blog, que se'n va fer ressò, ja anteriorment havia donat cobertura sobre l'entrebanc que suposava per al veïnat i que s'ha allargat durant mig any. Finalment l'Ajuntament va anunciar els inicis d'obra i reobertura per a la tercera setmana de maig. La reparació del paviment es va dur a terme però la reobertura s'ha retardat una setmana. 

Terrasa intermèdia neta de males herbes. Foto:Blog Barri del Port
El projecte amb cost de 20 mil euros ha consistit en la substitució de les llàmines de material plàstic que imiten la fusta per xapes metàl·liques galvanitzades, un material que tindrà més durabilitat i el seu manteniment és mínim. Aquestes planxes també tenen forats per garantir l’evacuació de l’aigua i així evitar el lliscament. A més a més, aquestes peces van fixades sobre la base per evitar que es puguin treure amb facilitat.

Ara restarà pendent l'inici de tasques per millorar el funcionament de les escales mecàniques del carrer Vapor que també van ser anunciades per a la tercera setmana de maig per import de 55 mil euros (més detalls) i que TV3 també va plasmar al reportatge d'aquest dimecres.