CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 de juliol del 2017

La CUP convoca una Assamblea a la Plaça dels Infants sobre les necessitats del Barri del Port sense comptar amb l'Associació de Veïns

La CUP ha convocat una Assamblea Oberta el proper dimarts 18 de juliol a les 19.30h a la Plaça dels Infants sota el nom ' La Tarragona que tenim, el barri que volem', per parlar de les necessitats del Barri del Port i la Part Baixa en general.

Preguntada per aquest blog, la presidenta de l'A.V.V del Port, Rosa Puig, afirma que aquest partit polític no s'ha posat en contacte amb l'entitat veïnal per conèixer quines són les necessitats del barri ni per informar-los sobre la convocatòria o convidar-los a formar part. "La majoria de partits contacten i es van interessant per les nostres necessitats i ens visiten o programen reunions, lo normal seria que la CUP ho haguès fet si vol saber quines necessitats té el veïnat" indica la presidenta.

Puig assegura que ja els hi ha enviat un correu mostrant la seva molèstia "i que l'associació està per algo" i afirma contundent que "em fa l'efecte que ara que volen recollir vots per al referèndum s'enrecorden d'aquest barri".