CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 de juliol del 2017

La CUP visita i enregistra vídeo al Barri del Port denunciant les seves mancances

Membres de la CUP passejant pel Barri del Port
Solars abandonats, voreres en mal estat i risc d'edificis vells que poden esfondrar-se són algunes de les crítiques i denuncies que la CUP ha fet 'in situ' en la seva visita aquest dimarts al matí al Barri del Port i que ha enregistrat en vídeo amb una emissió en directe a la seva plana Facebook.

Diversos membres, entre ells els regidors cupaires Laia Estrada i Jordi Martí, veí del mateix barri, han fet una passejada en la que ha estat la primera de les seves visites pels barris de Tarragona per conèixer en primera persona la seva situació, denunciar-la i reclamar solucions.

Amb aquesta proposta, es té "la pretensió d'establir contacte amb les associacions i veïns, i comprovar quines són les demandes de la gent" afirma la CUP, tot i que en el cas del Barri del Port, i tal com va publicar aquest blog, el contacte amb l'entitat veïnal es va produir quan la seva presidenta, Rosa Puig, va manifestar la seva molèstia per haver-se assabentat, i no per ells, que hi ha convocada una assemblea a la Plaça dels Infants dimarts 18 (veure).

Divendres passat, Puig va tenir ocasió per fer-ho personalment amb un dels membres que va personar-se a l'associació i amb qui va conversar durant una estona donant a conèixer els reclams del barri i les seves necessitats. Tot i així Puig insisteix en que "fins ara no s'han preocupat pel nostre barri fins ara que arriba el referèndum"