CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de juliol del 2017

L'Associació de Veïns del Port reclama a l'Ajuntament la cesió del local annex per poder ampliar-se

Recepció de l'A.V.V del Port que es va renovar enguany. Una paret
separa els dos locals. Foto: Blog Barri del Port
L'Associació de Veïns del Port s'ha quedat petita i per ampliar-se i poder oferir una oferta variada de propostes per a tots els socis i les diverses edats, necessita ampliar les seves instal·lacions. Per aquest motiu reclama que l'Ajuntament compleixi amb la seva paraula i d'una vegada li cedeixi el local annex, de propietat municipal, per poder-ho fer.

"Només cal que ens ho cedeixin, ho netegin, ja que està plagat de rates i ens costegin el material, ja què la mà d'obra la posem nosaltres" indica Rosa Puig, la presidenta. I es que segons afirma i critica "el mateix alcalde em va dir que no hi havia problema en donar-nos el local del costat per poder fer l'ampliació i de fet també ho van prometre a l'anterior president, però a l'hora de la veritat aquí continuem esperant".

La passada setmana l'Associació de Veïns del Port va finalitzar les activitats que organitza per a la gent gran fins al setembre, moment en que reobrirà portes tot i les limitacions. Des de l'entitat consideren que l'estiu seria el moment ideal per poder treballar i ampliar el local per reobrir amb més sales. "Si volem oferir tallers infantils, de manualitats, de cuina o de cosir, classes de repàs, o qualsevol proposta, no tenim dies suficients a la setmana, ja que tan sols tenim una sala i no podem compaginar propostes al mateix temps, i en dies diferents cal estar muntant i desmuntant taules o cadires segons les necessitats" indica Puig.

La presidenta just té fixada una reunió amb l'alcalde aquest dijous al matí per parlar de diversos aspectes i mancances del barri, ocasió per recordar-li també aquesta promesa i necessitat.