CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de juliol del 2017

Una indigent agressiva té farts als veïns del carrer Pau del Protectorat i Orosi

La indigent i totes les seves maletes instal·lades en aquesta
cantonada entre Pau del Protectorat i Orosi. Foto: Blog Barri del Port

La presència i problema amb els indigents no ha acabat al Barri del Port tot i la desocupació aquest dimecres dels sense sostre dels porxos de la Plaça dels Carros. I es que des de fa més de 4 mesos que els veïns del carrer Pau del Protectorat amb carrer Orosi asseguren viure un calvari. (Mira vídeo)

"Aquesta dona prové de Barcelona, es va instal·lar a l'entrada d'una antiga entitat bancària ja tancada i s'ha fet seva la propietat d'aquest punt on viu amb moltes maletes plenes de roba, joies i llibres" indiquen a aquest blog uns veïns. "Tot i així demana diners, tabac i increpa al veïnat" afegeixen. I es que segons els veïns que pateixen la seva presència, la dona viu al carrer per voluntat propia, ja que s'ha negat a rebre allotjament d'acollida per part dels Serveis Socials.

  
Asseguren que té problemes psiquiàtrics i és
agressiva. Foto: Blog Barri del Port
D'altra banda indiquen que "té problemes psiquiàtrics, canvia de lloc les maletes constantment, parla sola, amb ella mateixa o amb algú imaginari a totes hores i alçant la veu de manera que a la nit el descans és impossible". A aquesta situació cal sumar que "és agressiva, increpa i insulta als veïns i vianants" assenyalen. Als problemes de descans se sumen també les males olors. "Fa les seves necessitats al carrer i la pudor amb la calor més els crits ens impedeixen poder tenir les finestres obertes amb comoditat" denuncien. D'altra banda, indiquen també que "es renta, despulla i canvia al mateix carrer a vista de qualsevol, fins i tot els nens que van a l'Escola Pau Delclòs.

En definitiva, el veïnat assegura estar cansat del problema. "No accepta ajuda, ni vol marxar d'allà i la Guàrdia Urbana ens diu que no pot fer res però nosaltres necessitem solucions ja!" reclamen indignats.