CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 de juliol del 2017

Les Festes del Barri del Port 2017 recuperen la participació de la Cucafera amb la seva 'Despertada'

A pocs dies de donar detalls de les XXVIII Festes del Barri del Port, d'aquest 2017, us podem avançar que l'Associació de Veïns del Port recupera enguany la participació de la Cucafera amb l'acte 'La Despertada de la Cucafera' el proper dijous 27 de juliol a les 18.30h com a gran novetat.

Amb un recorregut pels carrers i places del barri, la cercavila suposarà la primera sortida de l'any de la bèstia i el seu retorn a la ciutat en el passatge de la llegenda en què aquesta, després d'hivernar i amb l'arribada de la calor, desperta, torna a la ciutat i atemoreix a la ciutadania. Aquest fet serà el que farà que calgui trobar per Sant Magí un valent cavaller i la princesa que durant les festes de Santa Tecla i en l'acte 'La Cucafera Baixa', aconseguiran domesticar-la i fer-la bona per tal que deixi de cruspir-se persones, llenci caramels i balli contenta.

Itinerari: Plaça de la Mitja Lluna, Apodaca, carrer Barcelona, Plaça del Comerç, Estació, carrer Orosi, carrer Apodaca, Plaa dels Carros, carrer Reial, Plaça dels Infants, carrer Smith, carrer Rebolledo i carrer Sant Miquel.