CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

7 de juliol del 2017

El veïnat del Barri del Port expectant per un helicòpter de Salvament Marítim que busca un banyista desaparegut a la Platja del Miracle

L'helicòpter des del carrer Reial. Foto: Blog Barri del Port
Entorn les 20h de la tarda un helicòpter ha començat a sobrevolar de forma baixa la zona de l'estació i la Platja del Miracle cridant l'atenció i expectació de veïns del Barri del Port a peu de carrer i balcons, desconcertats per l'operació.(mira el vídeo)

Es tracta d'un helicòpter de Salvament Marítim que tracta de localitzar des de l'aire un banyista de 18 anys desaparegut mentre es banyava a la platja del Miracle de Tarragona. El servei ha mobilitzat un helicòpter i l'embarcació Salvamar Diphda per tal d'intentar-lo localitzar. L'estan buscant a la zona de l'espigó que toca al port esportiu de Tarragona. A la platja hi havia bandera vermella, que prohibia el bany a causa del mal estat del mar i semba ser que tot i així, ell i altres 3 amics haurien entrat per la zona de l'espigó.

Les tasques de cerca es reempendran aquest dissabte al matí ja que fins que s'ha fet fosc no s'ha trobat al jove, donant lloc a moments de tensió i dolor entre els amics i els familiars que s'hi han desplaçat a la platja, i als que ha calgut oferir suport psicològic.