CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 de febrer del 2019

L'AVV del Port titlla de ''burla'' la carpa del PSC a Plaça dels Infants sense avís

Una imatge de la carpa del PSC aquesta tarda. Foto: Blog Barri del Port

La Plaça dels Infants ha acollit aquesta tarda durant una hora una carpa del PSC que ha molestat especialment a l'Associació de Veïns del Port de Tarragona per no rebre cap avís ni invitació a assistir.

"Tots els partits que volen tenir contacte i atenció al veïnat venen a l'associació i es convoca una trobada veïnal oberta i ho anunciem. Ens sembla una burla que justament el grup que governa vagi per lliure i ni tans sols ens ho faci saber" lamenta molesta la presidenta veïnal, Mari Carmen Puig. 


Una visita "de puntetes"


En aquest sentit, tenint en compte la situació del barri, la lluita i les reivindicacions #PerUnBarriDigne, l'associació considera que "és una falta de respecte ja no a l'associació sinó a tot el veïnat donat que si no ho anuncien ni ells mateixos, els veïns i veïnes no tenen el coneixement i l'oportunitat d'assistir-hi i fer-los saber els problemes, queixes i situació que patim". Per aquest motiu es valora que "la visita de puntetes" pretenia precisament evitar-ho.

Alguns veïns i veïnes que s'hi han apropat indiquen que "estava molt mort, apenes s'hi han apropat una desena de persones al llarg de tota l'hora" i manifesten que entre els socialistes el regidor Pau Pérez ha donat mostres de desconeixement o desinformació de diversos problemes del barri i ni tan sols coneix el Blog del Barri del Port. 

Barri històricament socialista


Cal recordar que històricament i electoralment el Barri del Port és socialista i que "el veïnat mereix explicacions sobre la gestió i l'abandonament amb que ens sentim" indica l'ens veïnal, i afegeix que "caldrà veure a les properes eleccions si són o no els veïns qui del mateix mode retiren el suport i confiança fins ara donat". 

Puig indica que a banda de no rebre avís ni invitació, un cop han desmuntat la carpa els socialistes tampoc s'han passat per l'associació veïnal per aprofitar la visita al barri per conèixer les preocupacions, problemes o inquietuds. No obstant, des de l'associació s'afirma que hi ha constància de les intencions de convocar properament una reunió des d'alcaldia.