CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 de febrer del 2019

Detingut un jove aquesta matinada per robatori a vehicles del Barri del Port

Vehicles policials a la cruïlla c.Reial i c.Misericòrdia.
Foto: Blog Barri del Port
La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut aquesta nit, entorn a les 00h del ja dilluns, a un jove de 18 anys a la cruilla entre el carrer Reial i carrer Misericòrdia com a pressumpte autor de robatoris a vehicles, un problema que afecta de fa temps i constantment al veïnat del Barri del Port.

Segons ha pogut saber el Blog del Barri del Port va ser enxampat quan agents de paisà realitzaven un dispositiu i el van poder veure trencant un vidre de la porta posterior d'un turisme, amb una puntada de peu i, posteriorment, entrava a l'interior del vehicle estacionat al carrer del Mar, un dels més afectats i que registra major nombre de casos patits.


L'individu va fer cas omís a les indicacions dels agents per aturar-se i va iniciar una breu fugida, però va ser detingut, amb gran resistència, instants després al carrer Reial on fins a dos vehicles policials de la Guàrdia Urbana i un furgó d'atestats s'hi van personar i el van detenir amb ajuda també de les càmeres de videovigilància que van poder captar els seus moviments fins arrestar-lo i portar-lo a dependències policials.

A pocs metres del vehicle en què s'havia observat el robatori els agents van observar un altre turisme amb un vidre trencat. A més, durant l'escorcoll al detingut es va recuperar un DNI del qual no va poder donar indicacions clares sobre la seva procedència. El carnet va quedar en dipòsit a les dependències de la Guàrdia Urbana.

Segons ha pogut conèixer aquest blog, les investigacions de la Guàrdia Urbana determinen que és altament probable que el detingut sigui el mateix autor de robatori a vehicles efectuats dies enrera a diversos carrers com Gasòmetre, Lleó, Països Catalans, bloc Sant Pau, Zamenhof i carrer del Mar.

El veïnat lamenta amb indignació que tot i aquest tipus d'actuacions i detencions, el problema persisteixi per la posada en llibertat imminent dels individus que realitzen aquesta mena d'actes i furts i puguin seguir actuant impunement.